Patienternes udbytte af behandlingen på STOP Inkontinens Klinikken

STOP Inkontinens Klinikken
fysioterapeut Laila Ravnkilde Marlet

Torben Madsen fortæller andre mænd om sit udbytte af træning
Finn Pedersen “Jeg fik et helt nyt liv”

“Jeg skulle på toilettet hele tiden, da jeg startede hos dig. Laila. Det blev til 14-16 toiletbesøg om dagen og 5-6 toiletbesøg om natten, det var virklig med til at forringe min livskvalitet. Jeg kunne næsten ikke tænke på andet end toiletter. Nu er jeg på toilettet 7-8 gange om dagen og 1-2 gange om natten. Den rådgivning og træning du gav mig virkede med det samme. Sikke en lettelse!”, Søren 42 år

“Da jeg startede behandling hos dig, havde jeg tyngdefornemmelse i underlivet fx når jeg dyrker motion eller løfter noget tungt. Jeg ville gerne undgå underlivsoperation og være mine problemer kvit. Alle mine mål blev opfyldt, og jeg fik ovenikøbet ideer til, hvad jeg selv kan gøre både nu og i fremtiden. Ingen tyngdefornemmelse længere. Tusind tak!”, Susanne 54 år.

“Da jeg startede hos Laila var det en stor belastning, at jeg skulle på toilettet hele tiden – det blev til 14-15 gange om dagen og 4-5 gange om natten. Jeg kunne ikke tænke på andet. Den undersøgelse og træning som jeg fik, har gjort at jeg har fået et meget bedre nattesøvn. Nu skal jeg kun op én gang, og så her jeg halveret antallet af toiletbesøg om dagen. Det er et helt nyt liv for mig og det giver mig frihed, at jeg nu har kontrol over min vandladning”, Lars Erik 77 år

“Jeg kom hos dig med store smerter i underlivet, Laila. Jeg kunne ikke holdet mig, når jeg gik ture og var på toilettet 3-4 gange om natten. Jeg kunne ikke gå lange ture uden smerter. Efter 5 behandling hos dig er jeg smertefri, kan dyrke motion som gang, løb, svømning og cykling. Jeg kan holde mig på gåturene og render højst to gange om natten. Tusind tak for din hjælp og til min bækkenbundstræning. Jeg har fået mig et dejligt liv”, Hanne 61 år

“Jeg føler mig helt, helt tryg i dine hænder, Laila……… for det er jo lidt pinligt at tale om underlivsproblemer og blive undersøgt og testet. Du har fuldstændig styr på behandlingen, og det er en hjælp, at du kalder en spade for en spade”, Sussie 42 år

“Efter at jeg har fået behandling hos dig, Laila har jeg ikke haft blærebetændelse, det er helt fantastisk…………..og så sover jeg meget bedre om natten”, Gudrun 72 år

”Før tissede jeg i bukserne, når jer hostede, nu kan jeg fuldstændig holde mig, no problem”, Cecilie 15 år

”Jeg har vænnet mig til at kunne holde mig længere. Jeg skal ikke så tit op om natten. Jeg har somme tider skullet op 5-6 gange om natten, og nu kan jeg som regel……….ja, for leden sov jeg faktisk fra den var lidt over 10 til klokken var lidt over halv seks”, Marie 90 år

”Nu har jeg ikke længere smerter, når min kæreste og jeg skal være seksuelt sammen, det betyder meget for mig og for vores forhold. Du har givet mig mit seksualliv tilbage”, Susanne 34 år

”Jeg har slet, slet ikke den tyngdefornemmelse i underlivet, som jeg havde tidligere, det er blevet meget bedre. Nu kan klare mit arbejde igen uden de store gener. Det er en kæmpe lettelse”, Kirsten 47 år

”Nu prutter jeg ikke længere, når jeg rejser mig fra en stol, det var meget pinligt”, Hanne 59 år

”Jeg er fri for at lægge aviser på gulvet fra min seng ud til badeværelset. Nu kan jeg holde mig hele vejen derud” Sigrid 65 år

”Tidligere blev jeg våd, hver gang jeg rejste mig fra en stol, det var virkelig ubehageligt. Nu sker det kun en gang imellem, det er en stor lettelse. Og efter træningen af mine bækkenbundsmuskler er jeg også blevet bedre til at holde rejsning, det troede jeg ikke kunne lade sig gøre”, Peter 69 år

 ”Jeg behøver ikke længere holde mig med en hånd mellem benene, for at undgå at tisse i bukserne. Nu kan jeg holde mig med musklerne”, Mette 78 år

”Tidligere skulle jeg op på toilettet 4 – 5 gange, nu kan jeg nøjes med 1 – 2 gange. Så er jeg mere frisk om dagen”, Gerda 84 år

Patienterne er anonymiserede.
STOP Inkontinens Klinikken er bekendt med personernes rigtige identitet.